Hushållsnära tjänster

Vi vill att alla ska kunna använda sig av hushållsnära tjänster, städning, hemstädning fönsterputs och trädgårdsarbete. HemResurs vision är att hjälpa dig att få ut mer av din vardag!

Hemtjänst

HemResurs har under flera år levererat hemservice i Motala. Företaget och de flesta anställda har genomgått utbildning “professionell hemservice”, detta i ledet att skapa så hög kvalitet som möjligt.
Vi jobbar väldigt kundorienterat och har hög kontinuitet vad gäller personalen, dvs. hos oss får du i så stor utsträckning som möjligt samma person vid varje tillfälle.

Vår personal är specialister på att ta hand om ditt hem och hjälpa dig få en så bra vardag som möjligt. Tycker du sedan inte tiden som du fått beviljad räcker så hjälper vi gärna till och tittar på de tilläggstjänster vi erbjuder, här sätter bara du begränsningen hur mycket vi kan göra.

Vi ser fram emot att få underlätta din vardag!

Val av utförare

Hos din handläggare gör du ditt val av utförare, oss kan man välja för serviceinsatser.

Med oss som din utförare kommer du garanterat bli nöjd.

Områden

HemResurs är valbara för dina serviceinsatser inom hemtjänsten i följande områden:

  • Centrum
  • Brunnsvik
  • Väster
  • Dynudden/Charlottenborg
  • MV/Bråstorp
  • Söder

Tilläggstjänster

Räcker inte tiden som du har fått ditt beslut till, kan vi alltid utöka tiden med hjälp av RUT-avdraget. Du kan då få mer hjälp till en väldigt liten kostnad.

Som kund hos HemResurs har du även tillgång till våra över tjänster, vår personal är proffs på att ta hand om ditt hem men vi erbjuder även fönsterputsning, snöröjning, matt- och textil tvätt samt trädgårdsarbete.

Vi har kompetensen och möjligheten att hjälpa dig på många områden, detta gör oss ganska unika.

Lokalvård

Vi sköter idag om ett antal butiker, affärer, kontor och bostadsbolag. Vi arbetar utifrån kundens önskemål och alla uppdrag offereras och bedöms individuellt.

Kontakta oss för ett besök så lämnar vi en anpassad offert gällande pris och omfattning. Referenser lämnas gärna på anmodan då vi har många nöjda kunder.

Vi utför idag jobb inom:

  • Trappstäd
  • Byggstäd
  • Företagsstäd
  • Kontorsstäd

Butiksstädning

Vi tar hand om din butik, fokusera på din verksamhet så ser vi till att din ytor är väl skötta. Gör som Team Sportia och anlita oss för din butik.

Trappstädning

Vi har många års erfarenhet av att hjälpa fastighetsbolag med sina fastigheter. Låt oss sköta din fastighetskötsel så vet du att dina hyresgäster blir nöjda.

Kontorsstädning

Vi har under många år tagit hand om olika företags kontor, att anlita oss för att se till att era lokaler alltid har en fräsch miljö kan vara det bästa beslut du tagit.

Vi jobbar alltid kundorienterat och hittar alltid en lösning som passar just er.

Gör som bland annat Cad & Construktion och låt oss ta hand om era kontor och lokaler.

Byggstädning

Har ni renoverat och behöver en storstädning är vi valet för er. Vi har hjälp många under åren och anlitas regelbundet av både byggföretag som privatpersoner för att städa iordning när byggnationen är klar.

“Med flexibel kommunikation och noggrant utförande med en extra touch.
Vi är mer än nöjda.”

Fam. Leoo

“Vi har anlitat Hemresurs i snart ett år och de har utfört sitt uppdrag till vår fulla belåtenhet, varför vi varmt kan rekommendera dem.”

Irene och Alf i Karlsby

“Vi är mycket nöjda med hur Hemresurs hjälper oss med vår lokalvård. Eftersom vi jobbar med vård är hygienen extra viktig och insatserna behöver vara noggranna och utan avbrott. Vi tycket Hemresurs möter våra krav på ett utmärkt sätt.”

Vadstena Tandvård