Vår metod och tänk

Vi har under många är jobbat på att skapa och ta fram den absolut bästa, säkraste och mest miljövänliga metod för just er och ert hem.

Det börjar med ett helt individuellt upplägg, det är ert hem och de tjänster vi utför bestäms av dig och utförs som du vill.

Vi använder enbart ert eget material, detta för att kunna garantera att ingen spridning av smuts och bakterier sker mellan hemmen.

Man kan självklar genom oss handla marknadens bästa produkter som också säkerställer ett bra resultat, tar bort smuts och bakterier samt värnar om miljön.

All vår personal är utbildad i att använda dessa produkter och vi kan lova att du får ett rent och skinande resultat när du beställer våra tjänster

Våra produkter – kem

Vi använder alltid så lite kemikalier som vi kan, tillsammans med vårt mikrofibersystem du kan läsa mer om längre ner ser vi till att det blir både rent och fritt från smuts och bakterier.

Våra kemikalier är noga utvalda för de ytor som vi anser att vi behöver dem till, de är av högsta kvalitet och med så stort miljötänk som möjligt.

Det är viktigt både för er i ert hem att användningen av just kemikalier hålls ner, likaså för vår personal samt naturen.

Detta är en win – win för alla.

Produkter – mikrofibersystem

Vårt mikrofibersystem är noga utvalt och är marknadens bästa. Vileda har tagit fram den bästa mikrofibern med högsta kvalitet.

Vi använder oss av färgkoder för att kunna separera dukarna i ert hem, allt för att skapa en så bra hemmiljö och ett så bra slutresultat i ert som vi någonsin kan. Med vårt system ser det inte bara rent ut, du vet också att det är rent och fritt från bakterier och smuts.

Vi har god materialkännedom och behandlar ditt hem med största respekt, vårt moppsystem tar hand om dina golv utan att förstöra dem.

Vi presenterar hur vi jobbar mer i detalj vid ett personligt möte i ert hem som självklart är helt kostnadsfritt och inte förbundet med något.

Vi hoppas ni är intresserad av att få ett skinande och rent hem i alla bemärkelser.

“Med flexibel kommunikation och noggrant utförande med en extra touch.
Vi är mer än nöjda.”

Fam. Leoo

“Vi har anlitat Hemresurs i snart ett år och de har utfört sitt uppdrag till vår fulla belåtenhet, varför vi varmt kan rekommendera dem.”

Irene och Alf i Karlsby

“Vi är mycket nöjda med hur Hemresurs hjälper oss med vår lokalvård. Eftersom vi jobbar med vård är hygienen extra viktig och insatserna behöver vara noggranna och utan avbrott. Vi tycket Hemresurs möter våra krav på ett utmärkt sätt.”

Vadstena Tandvård